Proud Infidel ranting about the ongoing war against democratic and secular values (Don't fool yourselves)! Maybe a voice of sanity in a wide ocean of madness.

20100413

Yot a ton si siht

This will be an answer- in Swedish only- to a Swedish blogger. He seems to have closed off the commentary section (probably because he got so much heat). I is about immigration and the gallopping crime wawe that comes with it. He think he is morally superior in this matter because his mother is Finnish!

I will put up a link to the original post here. A google translation here. And the original article in SVD here.

I will hereby post my commentaries first i Swedish and then in a Google translation in the next post. Read and be astonished!

"min mor ar fodd i finland - det gor mig till invandrare i statistiken.
ska jag som ar fodd i sverige utvisas om jag skulle bosatta mig i sverige och kora mot rott ljus?"

Nej Hans. För att statistiskt räknas som invandrare måste BÅDA dina föräldrar vara födda utomlands. Det gör dig till en Svenne och mig till en jävla invandrare! Pffft!

"hur ska du ha det? forst fragar du om jag tror sverige har obegransade resurser - sedan skriver du sjalv att sverige har obegransade resurser."

Sarkasm, liksom användandet av versal i början på en sats verkar inte vara din starkaste sida?

"betalar inte invandrare skatt?"

I många- i allt för många fall- Nej. Dessutom har en nyss inkommen invandrare inte betalat en spänn i Svenska skattemedel den dagen denne sätter foten på Svensk mark, men är berättigad till hela vårat socialsäkerhetssystem. Googla på ÄFS. Ett litet tips bara.

"har du funderat nagot over hur befolkningstillvaxten ska - utan invandring - kunna forsorja den okande skaran pensionarer?"

Tja, hur fungerar det i länder som har liten eller försumbar invandring? Ett mysterium- sanna mina ord. Det är ju för faen inte ett pyramidspel vi pratar om här!

"och hur mkt oftare begar invandrare brott an svnskar?
och vem ar svensk? ar jag svensk eller invandrare som ar fodd i sverige men har en utlandsfodd mor?

fakta ska inte viftas bort - men den ska granskas. gor det."

Ca 2.5 gånger oftare än indogena Svenskar. Om vi enbart räknar invandrare från MENA- länder och dessutom endast tar med grov brottslighet; Well, who knows? Sådan information betraktas ju som statshemligheter här i Sverige. Men jag är beredd att satsa rätt stora pengar på att överrepresentationen där i vart fall INTE är lägre.

Vem är Svensk? Den som betraktar sig som Svensk! Återigen, om du betraktar dig som Svensk (och innehar medborgarskap, inte PUT)- då är du Svensk. För sista gången: Du är inte statistiskt sett en invandrare. Så om du fortfarande är innehavare av Svenskt medborgarskap, och vad viktigare är, betraktar dig i första hand som Svensk. Då är du också Svensk- annars inte. Basta!

"sa du menar att folk inte ska fa vara fodda i andra lander?"

Motfråga:
Har du, Hans, slutat slå din mamma än?

" eller hur i all friden forebygger du utlandsfodslar?"

Motfråga: Hur i all friden förebygger du inlandsfödslar?

"om det ar som rasister sager att utlannngar ar mer brottsbenagna sa ar ju enda sattet att forebygga att de inte gor brott - att se till att de inte existerar..."

Hmm, nu är det ju inte vad folk i allmänhet betraktar såsom "rasister" som har anbefört dessa belägg. I just detta fallet är det BRÅ. Annan, mer lättilgänglig statistik får man tyvärr leta efter i våra grannländer, där t ex SAMTLIGA överfallsvåldtäkter i Oslo under de tre senaste åren begåtts av utomeuropeiska gärningsmän. Ett föl är en häst om hon så är född i svinstian liksom. (Liknelse för det uppenbara!) Vem har sagt att potentiella invanfrare inte får eller kan existera? De kan existera på hur mycket de vill i sina ursprungsländer! Flyktingar (ca 5% eller mindre samt de som kommer hit och kan försörja sig själva får existera så mycket de vill inom Sveriges gränser.

"men om du menar att skalen till brottslighet har med uppvaxtforhallanden, arbetsloshet, det personliga ansvaret etc att gora sa handlar ju inte brotsforebyggande om att stoppa utlanningar fran att existera - utan om att motverka arbetsloshet, ha battre skolor etc.."

Med det menar du att dessa stackars invandrare har SÄMRE förutsättningar i hemska Sverige än i deras ursprungsländer? Tja då är det ju inte så konstigt att de stackarna faller in på brottslighetens bana.
Nu får du ge dig!

"sa de svenska applena ruttnar aldrig? skojare dar..."

Läs Kalle 008:as svar. Mer pedagogiskt än så blir det knappast utan att någon ritar bilder åt dig. Min sjuårige son snappade direkt vad som menades.

"och annu hogre ar overrisken for de med dalig skolundervisning och fattigdom.. sa varfor hatar inte rasister skolverket, utbildningsdepartementet och finansdepartementet?"

Var har du fått DEN informationen ifrån? Källa tack! De undersökningar som (faktiskt) gjorts av bl a BRÅ visar tvärtom att socioekonomiska faktorer knappast spelar roll för förekomsten av i synnerhet grov brottslighet. Kom nu inte och gnäll om källor själv. Källan är BRÅ. Leta får du göra själv.

"och annu hogre ar overrisken for de med dalig skolundervisning och fattigdom.. sa varfor hatar inte rasister skolverket, utbildningsdepartementet och finansdepartementet?"

För det första är jag inte en rasist. JAG till skillnad från du betraktas som invandrare här i Sverige. DET betyder inte att jag inte KAN vara rasist såsom många av de muslimska invandrarna som kommer hit är! JAG vill överhuvudtaget inte tänka på MÄNNISKOR såsom tillhörande olika raser. Det är både inhumant och fatalistiskt. Men DU drar dig inte för att dela in människor i olika grupper märker jag. Att KALLA någon för rasist är i grund och botten ett oerhört rasistiskt argument (eftersom själva ordbetydelsen blivit ordentligt devalverat av alla som slänger omkring rasistepitetet så fort någon inte tycker som de själva).
För det andra: JAG hatar skolverket, utbildningsdepartementet och finansdepartementet av hela mitt hjärta!
Ett förtydligande: Jag ogillar dem i Sverige- men av helt andra orsaker än de du insinuerar på, men jag HATAR verkligen HATAR de som finns i de länder varifrån (de flesta) invandrarna kommer, i synnerhet de i MENA- länderna.

"Kalleo8: nu har du kopplat pa autopiloten. dalig skolgang och fattigdom ar storre orsaker till kriminalitet an att vara fodd i ett annat land."

SUCK! Källa?
Tokroligt sa BIll. Roltokigt sa Bull.

"sinnesvag kan du vara sjalv:-)
du utgar fran att invandring ger upphov till grova brott - men det ar en fordom du har och inte nat du bevisar."

Hans! Varför tar du inte och "bevisar" att invandring INTE ger upphov till (en överrepresentation av ) grova brott? Inte lika lätt och självklart nu va? Om någon lägger fram en tes så är det upp till meningsmotståndaren att motbevisa denna. Nu är det ju så att Kalle har en ganska väl underbyggd tes som baserar sig på statistik från bl a BRÅ samt vad vissa forskare hittat. Vad har du? En känsla? En tro? Bli mormon i så fall (de är ju från Mars men är ju synbarligen rätt så timida).

"det later ju sinnessavgt... att bygga beslut pa fordomar."

Helt riktigt, och det är precis på vad du baserar hela din argumentation på- nämligen fördomar. Inte kacka i eget bo, kasta pil i kuvös o s v.

"sorry.. men dina foromar ar inte grund for att forandra politik. det finns andra botemedel for din privata radsla."

Nej Hans. Det är du som har "foromar"! Ju fortare du kommer till insikt om detta, ju fortare blir du av med dem. Vårdcentralen är ingen god idé. Tro mig. Jag har både jobbat och är stadigvarande patient på en för tillfället. Har nu suttit i vårdkö i nio månader, fick äntligen göra en MR i dag men jag har fortfarande inte fått någon som helst behandling för mina neurologiska skador eller mina felläkta osteopoder (ben). Så man kan säga att jag inte är helt nöjd med vårat socialiserade vårdsystem men jag är väl bara "foromsfull". I ditt fall, Hans, skulle jag rekommendera något en smula mer akut.

"nej bara en rasist skulle kunna kamma pa ideen att jamfora moperder, karnavfall och brunnar med ... manniskor."

Kan man vara rasitisk lagd mot en moped? Mot kärnavfall? Mot brunnar? I all välmening, (slut på Litiumet?) sluta devalvera ordet rasist!
Läs Hasses inlägg igen! Förstår du det fortfarande inte- be någon förklara för dig.

"Du vet inte vilka manniskor som en dag kommer att bega brott. Du vet vilka som ar i riskzonen - och nar det handlar om utlanningar sa ar de inte i riskzonen just for att de ar utlanningar - det fattar t o m sverigedemokrater - alltsa kan man inte havdandes sig vara en logiskt tankande manniska att man ska stoppa invandring for att en del av invandrarna en dag kommer att bega brott."

Hans, du har lyckats med att inte förstå en enda sak som skrivits i kommentarsfältet. Det är en prestation i sig. Invandrare ÄR överrepresenterade i brottsstatistiken! Om DU kan bevisa det motsatta skall jag krypa till korset, men all statistik talar emot din argumentation. Den är inte bara dåligt underbyggd, baserad på rena gissningar och gränsande till rena lögner, den är rent ut av infantil.
Eftersom invandrare ÄR överrepresenterade i brottstatistiken (i synnerhet vad gäller grov våldsbrottslighet) så förefaller det mig och varje logiskt tänkande människa att brottsligheten visst skulle minska med mindre eller selektiv invandring. I dag delar vi ut ca 100 000 UT VARJE ÅR. Om vi bromsar detta så skulle vi möjligen kunna ta hand om de invandrare som befinner sig inom landets gränser. Endast en imbecill kan tro att det skall lyckas med den invandrings och intergrationspolitik som förs i dag. Den är omänsklig- inte bara för de indogena Svenskarna utan också för de invandrare som kommer hit i dag med mycket liten chans för att få en lyckad assimilation in i det Svenska samhället, samt fruktansvärda framtidsutsikter med arbetslöshet, bidragsberoende och segregation som varande invandringspolitiskt mål. Om de socioekonomiska faktorerna vore den övergripande orsaken till överrepresentationen vad gäller brottsligheten så skulle väl i så fall de hundratusentals arbetslösa, bidragstagande indogena Svenskarna vara överrepresenterade i brottstatistiken- vilka de INTE är. Eller hur!

"ren och skar rasism."

För sista gången. Ge fasen i att devalvera epitetet "rasism". Du verkar inte veta vad ordet betyder. Googla! (En ledtråd- det var sådant som socialdemokraterna och övriga vänstern pysslade med långt in på 70-talet).

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home