Proud Infidel ranting about the ongoing war against democratic and secular values (Don't fool yourselves)! Maybe a voice of sanity in a wide ocean of madness.

20070522

Open letter

This is an open letter to a Swedish muslim convertite Sankala, 17. She is blogging at http://blogg.expressen.se/sankala/ under the blogname of Livet ur mina muslimska ögon (Life seen through my muslim eyes). The rest of this letter will be in Swedish. So for all you non- Scandinavian readers- please take a look at the links in my sidebar.

Sankala

Jag är glad att du funnit vägledning i livet. Jag är helt säker på att du dessutom tror att du funnit den rätta vägen. Det är mycket vanligt bland muslimska konvertiter. De är helt enkelt infösta och indoktrinerade in till en ideologi och ett kollektivt tänkande som tilltalar många- särskilt unga människor- då ideologin och livsstilen helt och hållet eradikerar individen till förmån för kollektivet.

Detta är ingen ny företeelse. I modern tid kan vi peka på andra kollektivistiska ideologier, som liksom islam tillåtit människor att sluta ta ansvar för sig själv och låta sig bli styrd av andra. Där hittar vi bland annat sådana finfina ideologier som nazism och kommunism. Skillnaden är att till skillnad från nazister och kommunister så har islam lyckats med att i en (av)guds namn ha bragt sisådär en miljard människor om livet under dess 1400- åriga historia.

Bara sedan 11/9 2001 har fler än 8100 terroristdåd ( Update: Mindre än tolv timmar senare är siffran 8375!) med dödlig utgång, utförda av muslimer gjorts (vad vi vet om, jag skulle gissa på den siffran i verkligheten skulle kunna fördubblas). De allra flesta av dessa dödade människor är andra muslimer- men det gör ju inte saken bättre på något vis. Eller hur?

Så denna (o)heliga ideologi du nu tytt dig till är värre än nazism, fascism och kommunism lagda tillsammans. Känns det bra? I så fall är det dags att börja knapra lithium! Dessutom är likheterna mellan nazism, kommunism och islam fler än vad det finns skillnader! Alla tre ideologierna är totalitära, imperialistiska, kollektivistiska och i allmänhet allomfattande. adolf hitler (tillsammans med många av hans närmaste män) var stora beundrare av den muslimska ideologin. adolf blev till exempel "förärad" med ett muslimskt namn av stormuftin i egypten under ett av hans besök där. Jag tror det var herman göring som sade något i stil med att "Det är synd att Tyskarna är kristna, eftersom den islamska ideologin hade passat den nazistiska mycket bättre. Det är därför heller inte förvånande att Mein Kampf än i dag är en storsäljare i muslimska länder (jag pratar om miljonupplagor år efter år efter år). Mein kampf blir ju i arabisk översättning- jihad!

Din profet- den som du anser vara den "mest perfekta mannen" idealet- som du eftersträvar var:
Stråtrövare
Våldtäktsman
Pedofil
Lönnmördare
Avtalsbrytare
Slavägare
Polygamist
Mördare

Har jag glömt något? Tja han var en fena på att ljuga också!

Efter som ko-ranen anses av muslimer vara universiell, så innebär det att vadhelst mo gjorde så är det inte bara tillåtet för en muslim att göra likadant- det är något EFTERSTRÄVANSVÄRT!

Islam är den enda världsreligionen som saknar "den gyllene regeln" d v s Gör så mot andra såsom du själv vill bli behandlad. Detta är ett välkänt faktum, och anledning till detta är att islam inte längre skulle vara islam om en sådan regel efterföljdes. Därför att då skulle mo:s handlingar inte längre kunna ursäktas. Därmed ger ideologin tillåtelse för muslimer att i princip göra vad som helst- så länge det sker i islams namn och gagnar denna monstruösa mördarsektoida "religion". Detta innefattar listan ovanför- inte bara mot oss Kuffrar (märk att jag stavade det med versal) utan även mot andra muslimer.
Våldta i religionens namn- Helt ok!
Mörda i religionens namn-Helt ok!
Ta slavar i religionens namn-Helt ok! o s v, o s v, o s v...

Så medans du sticker huvudet i sanden- ehh! i din hijab, så tänker i varje fall jag kämpa för varje individs rätt till yttrande, till religionsfrihet och till ägande. Rättigheter du inte finner under muslimskt styre- Någonstans!

Visst du är bara 17. Jag var det en gång i tiden också. Jag vet att man i den åldern kan få underliga ideer. Om ett par år har du kanske kommit till dina sinnens fulla bruk och insett sanningen med ideologin du nu tyr dig till. Detta såklart om du inte blivit stenad innan dess.

Med förhoppning om ett snart tillfrisknande
pela

P:S Läs gärna igenom min blog och besök länkarna i min sidebar. Det finns fler bra länkar t ex denna, rekommenderas starkt åt dig
och denna D.S

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home